Klimatizacija

Novi klima uređaji Mitsubishi Electric MSZ-AY

mitsubishi-electric-ay

Diskretan i profinjen dizajn za svaku primjenu

Novi Mitsubishi Electric model MSZ-AY idealno je rješenje za bilo koju vrstu primjene: stambene, uredske ili male poslovne objekte.

Mitsubishi Electric MSZ-AY serija postavlja novi standard u hlađenju i grijanju prostora.

Svi modeli se odlikuju visokim stupnjem učinkovitosti (A+++/A++), kvalitetom i nizom naprednih funkcija koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisničke potrebe. Nadamo se da ćete uživati u novim mogućnostima koje vam pruža naša nova serija klima uređaja.

mitsubishi-electric-ay-unutarnjaFunkcija samočišćenja

Nova funkcija «Samočišćenje» na MSZ-AY omogućuje sušenje unutarnje jedinice na kraju ciklusa hlađenja, sprječavajući stvaranje plijesni i neugodnih mirisa.

Ugrađen Quad Plus plazma filtar

Plasma Quad PLUS sustav je aktivni sustav filtriranja koji može inhibirati do 99% virusa, bakterija, plijesni i PM2.5 prisutnih u zraku, do 98% alergena i peludi te do 99,7% grinja i prašine.

v-filter-covid-tested

V blokirajući filtar za pročišćavanje zraka

V Blocking je novi filtar za pročišćavanje koji poboljšava prethodni sustav filtriranja srebrnim ionima, dodajući antivirusno djelovanje sposobno za inhibiciju virusa, bakterija, plijesni i alergena.

 

 

Učinkovitost

Zahvaljujući pažljivom planiranju i uvođenju rashladnog sredstva R32 , učinkovitost novih jedinica MSZ-AY značajno je porasla, dosegnuvši klasu A+++ u hlađenju (veličine 25 i 35) i A++ u grijanju u cijeloj liniji.

 

msz-ay-dvostruki-premazPremaz s dvostrukom zaštitom

S jedinicom MSZ-AY, Mitsubishi Electric predstavlja još jednu revolucionarnu tehnologiju: Dual Barrier Coating. Tijekom rada, prašina i nečistoće nastale tijekom rada klima uređaja talože se na unutarnjim komponentama, posebno na bateriji i ventilatoru, povećavajući potrošnju stroja do 18%. Uz Dual Barrier Coating, unutarnje komponente MSZ-AY-a tretirane su drugim zaštitnim slojem koji sprječava taloženje prašine i nečistoća čak i nakon dugih vremenskih razdoblja, smanjujući potrošnju i eliminirajući potrebu za održavanjem jedinice u vezi s ovim problemom.

Tihi rad

Ugodnost okoliša također je povezana s razinom zvuka i posebno je važna u spavaćim sobama ili studijima. Linija Kirigamine omogućuje vam jamčenje idealne klime tijekom cijele godine uz razinu zvuka koja je gotovo neprimjetna ljudskom uhu. 18dB(A) koje postiže model MSZ-AY tiše je od buke koju stvara lišće koje šušti na vjetru, čineći klima uređaj zapravo nečujnim za osobe u prostoriji. Zbog toga je MSZ-AY posebno prikladan za kućna okruženja kao što su spavaće sobe i dnevni boravci, gdje provodimo najviše vremena i obavljamo svakodnevne aktivnosti.

Distribucija zraka

Zahvaljujući prisutnosti motoriziranih žaluzina, moguće je usmjeriti protok zraka kako bi se postigla maksimalna udobnost u prostoriji u bilo kojem načinu rada (veličine 25-50). Nadalje, horizontalni protok eliminira dosadan propuh prema putnicima.

Noćni način

Aktiviranjem funkcije Night Mode s daljinskog upravljača moguće je postaviti klima uređaj za noćni rad:

LED prigušivanje
Deaktivacija “bip” zvuka
Smanjenje emisije zvuka vanjske jedinice od 3 dB

Integrirani MELCloud

Novi MSZ-AY nudi korisničko iskustvo MelClouda integriranog u klima uređaj, omogućujući korisniku daljinsko upravljanje, zahvaljujući Wi-Fi kontroleru, glavnim funkcijama klima uređaja te praćenje njegovog rada i potrošnje energije.
Nadalje, zahvaljujući novom integriranom wifi adapteru, povezivanje s routerom je još lakše!

Daljinski upravljač s pozadinskim osvjetljenjem

Daljinski upravljač s pozadinskim osvjetljenjem omogućuje jednostavno gledanje čak i noću.

 

Povezane objave