NOVOSTI

KAKO KUPITI KLIMA UREĐAJ?

KAKO KUPITI KLIMA UREĐAJ?

 

Klima uređaj je idealno rješenje za upotrebu tijekom cijele godine, čak i pri vrlo niskim zimskim temperaturama.

Kod kupnje klima uređaja razmislite hoćete li klima uređaj koristiti samo za hlađenje ili biste željeli i grijati vaš prostor. Sa klima uređajem možete ekonomično grijati prostor čak i kod vanjskih temperatura do -25 °C.

Pouzdano grijanje za one kojima je uvijek hladno

Dostupne  izvedbe klima uređaja u monosplit i multisplit kombinacijama ako želite klimu instalirati u jednoj ili više prostorija.

Instalacija se može odraditi u jednom danu, u jednoj ili u više prostorija. Vrijednost ulaganja u energetski učinkovit i ekonomičan uređaj koji može učinkovito hladiti i grijati, je niska s obzirom na toplinsku udobnost koju dohttps://www.grijanje-klima.com/klima-uredaji/bijete tokom cijele godine.

Odaberite kvalitetan uređaj i pouzdanog instalatera  koji je stručnjak na ovom polju i moći će vam savjetovati, odgovoriti na vaša pitanja i profesionalno obaviti instalaciju.

Kako kupiti klima uređaj saznajte koji su klima uređaji uspostavljeni i koji se na tržištu prodaju dugi niz godina, tijekom cijele godine, a ne samo 2 mjeseca u jeku ljetnih vrućina. Kod nas možete naći sve informacije o ključnim prednostima određenog modela, tehničkim specifikacijama, izjavama o usklađenosti s europskim standardima, energetskoj naljepnici. Sa svakim uređajem dobijete upute za uporabu i održavanje, jamstvo na uređaj i ugradnje. Osigurano je održavanje i rezervni dijelovi I naravno korisnička podrška nakon prodaje.

Znajući podatke, možete stvoriti osnovno znanje o klima uređajima i olakšati odluku o kupnji.

Ulaganje u klima uređaj je dugoročno ulaganje. Klima uređaj je oprema koja se trajno ugrađuje u prostoriju kako bi se osigurala odgovarajuća toplinska udobnost.

Naručite klima uređaj kod specijaliziranog prodavača klima uređaja, jer iskusni ljudi koji se isključivo bave ovom aktivnošću mogu vam ponuditi najveću sigurnost i izbor prilikom kupovine i savjetovanja. Bit ćemo sretni ako se odlučite za kupnju naših klima uređaja.

Instalatera možete odabrati sami, ali najbolje je da savjetujete ovlaštenog instalatera koji će pružiti profesionalnu ugradnju i jamstvene uvjete. Da  znate unaprijed planirani dan za montažu.

Kontaktirajte nas putem maila prodaja@gmail.com  ili nas nazovite 051/636-777.